محل تبلیغات شما

Image result for ‫تصاویر اب جوشیده‬‎

شاید شما هم جزو آن افرادی باشید که بارها برای تهیه چای، یا رقیق کردن شیر خشک نوزاد، آب سردشده کتری را مجدداً جوشانده و مصرف کرده اید؛ یک کارشناس تغذیه با هشدار درباره وم پرهیز از چنین کاری گفت: در آب چندبار جوشیده غلظت نیترات بیشتر می شود و سلامت مصرف کننده را به خطر می اندازد.

دکتر عین الله ولی زاده از مرکز تحقیقات تغذیه دانشگاه علوم پزشکی تبریز با تاکید بر این موضوع، افزود: در اثر تبخیر دوباره آب و بالارفتن غلظت مواد سمی، ترکیبات خطرناکی در آب جوش انباشته می شود که مهمترین آنها نیترات است. نیترات یک ماده شیمیایی و سمی است.

سن مناسب فرستادن کودک به مهدکودک

راه رفتن آرام، مغز را پیر می‌کند!

صفات اخلاقی افراد راستگو

آب ,نیترات ,یک ,غلظت ,تغذیه ,مصرف ,می شود ,در آب ,این موضوع، ,موضوع، افزود ,بر این

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

مجتمع پلی اتیلن مازندران ، مخزن آب صادراتی Brian's site stephirtiri pockjulade1984 Biochemistry سرزمین مهر خنده بر هر درد بی درمان دواست . nannagagu خرید کیف مردانه و زنانه چرم اصل و مصنوعی تبلیغات اینترنتی | بازاریابی اینترنتی | تبلیغات برای صادر کنندگان